sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Beach House tyyliä kierrättämällä



Eilen Helsingin Sanomat julkaisivat mielenkiintoisen artikkelin bloggaajista. Jokuhan voi oikeasti tienata tällä hommalla, mutta harrastebloggaajien näkökulma on varmasti toisenlainen. Mitä, jos jokainen asunnonomistaja pitäisi kodistaan blogia vähän niin kuin talopäiväkirjaa? Löytyyhän sitä sitten vuosien saatossa aineistoa, kun pohditaan, että mitä maalia tuli seinään siveltyä, tai kuinka se kylppäriremppa toteutettiin. Ja jos talvella myy asuntoa, niin ai niin eihän meillä ole niitä puutarha ja kesäkuvia. Mutta kappas vain, blogin ylläpitäjältä niitä löytyy ja kosolti. Näinköhän tuo asunnon arvokin siinä sivussa nousisi tai menisi helpommin kaupaksi, tiedä häntä.

Meidän Pihakeittiön eli Olottaren tunelmaan olen hakenut Beach House tyyliä, mutta jos jokaisen tavaran olisin kaupasta ostanut, niin tyyliä saisi vieläkin odottaa. Kierrättäminen on se päivän avain sana. Onneksi tämä maailma täyttyy tavarasta ja aina halutaan uutta, ja me kierrättäjät voimme poimia sitten matkalta niitä käytettyjä, jotka ovat meille mieleisiä. Nyt tuleekin sellainen kierrätyspläjäys, että oksat pois. Näin on sisustettu My Beach House.


No jotain uuttakin tietenkin on, sillä hyllyt on ostettu joensuulaisesta Sarustiikasta. Pitkän aikaa etsin viinilaseille telinettä ja kesällä löysin Hakkapeliittamarkkinoilta viinilasinpidikkeet ja nämä ruuvattiin valmiiseen naulakkoon. Viinilasit ovat Amanda B:n mallistoa ja nekin alelöytö. Riviera Maisonin lyhdyt huudettu huuto.netistä. R-kirjain kirppislöytö ja lyhty vanhan tavaran kaupasta.



Kirppislöytö nämäkin, Lexingtonin tyynynpäälliset. Vanhaa mallia taatusti, mutta käy meille. Hinta oli varmasti vain viidesosa normaalihinnasta jos sitäkään.


Tämä Riviera Maisonin Saint Malo Latern löytyi facebookin kirpparilta ainakin 70 % halvemmalla.


Riviera Maisonin tilkkutäkki huutonet löytö parisen vuotta sitten. Samoin Gantin sininen tyynynpäällinen. H&M:n raitatyyny, johon olen itse ommellut tähden.


Eilen illalla bongattu tori.fi:stä Amanda B:n aterinlokerikko, joka lähti 10 eurolla.

Kysynpä vain, onko sisustaminen enää kallista? No ei, jos vain jaksaa nähdä aikaa ja vaivaa surffailemalla netissä tai kiertämällä kirpputoreja.


Pullokori on löytö Rompepäiviltä ja vaasiin kerätty pullonkorkkeja eri tapahtumista ja tilaisuuksista. 


Koko kesän puhuin, että hankitaan baarijakkarat terassille. Eilen odottelin miestäni Frisbeegolfkentän laidalla ja tutkin odotellessani taas toria. Ja kuinkas ollakkaan sinne oli juuri tullut ilmoitus, että annetaan kolme baarijakkaraa. Näinkin voi joskus käydä. Ja nyt ne jakkarat ovat meillä.



Ja eikä tässä vielä kaikki. Lehmäntalja on kirpparilöytö sekä arkku kaivettu mummolan varastosta ja entisöity tähän päivään. Myös sivupöydät ja sohva on ostettu torista, joten eipä montaa tavaraa jää enää kaupasta ostetuksi.


Tämä romuroosa toivottaa kaikille lukijoille mukavaa syksyä ja tehkäähän hyviä löytöjä!